Sidan innehåller annonslänkar
SHA Nutrition

100 % Only Isolate, 900 g, SHA Nutrition

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt 100 % Only Isolate, 900 g, SHA Nutrition online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100 % Only Isolate, 900 g, SHA Nutrition i kategorin Kosttillskott här hos oss.

Produktinformation

Only Isolate har genomgått en innovativ tillverkningsprocess, där man genom särskild behandling lyckats ta bort fett och kolhydrater, och erhållit utan tvekan det bästa proteinpulvret som finns på... .

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

900

900 (CM) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Sha

Sha är ett härad som lyder under Sanmings stad på prefekturnivå i Fujian-provinsen i sydöstra Kina. Det ligger omkring 160 kilometer väster om provinshuvudstaden Fuzhou.

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.