Non-stop dogwear Rock Collar 3.0

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rock collar 3.0 är tillverkat med det unika HexiVent trippelmeshmaterial. Detta material är lätt och ger hög andningsförmåga utan att göra avkall på hållbarheten.

Den ventilerande vadderingen bidrar till komfort under varma sommardagar. Rock collar 3.0 torkar också snabbt efter ett dopp eller efter att ha varit ute en regnig dag.

Halvstrypfunktionen minskar risken för att din hund tar sig ur halsbandet. Detta typ av hundhalsband är lätt att ta på och av och är skonsam mot pälsen.

Alla sömmar och kanter på insidan av halsbandet sys med den släta sidan mot hunden för att skapa en jämn och mjuk yta som inte skaver. D-ringen som kopplet är fäst vid är lätt utan att kompromissa med styrkan. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024