Sidan innehåller annonslänkar

Office Duo 75 cm Paket med matta

Jämför produkt Office Duo 75 cm Paket med matta online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Office Duo 75 cm Paket med matta i kategorin Kontorsergonomi här hos oss.

Produktinformation

Produktinformation I Office Duo ingår både balansboll och en ståmatta. Balansbollen aktiverar mag-, sido- och ryggmusklermedan du sitter still och minskar därmed risken för muskulär inaktivitet. Utöver det stärker du upp bålen vilken är själva navet i din kropp.Senso Office är en mjuk matta som omedvetet får dina fötter att parera det mjuka underlaget när du står och arbetar.

Se gärna också

Sittboll Office 65 cm

Produktinformation Sittboll Office är ett komplement till en traditionell kontorsstol.  Skapa dig en ergonomisk kontorsmiljö. Numera sitter vi mycket i vår vardag. Genom att använda en sittboll kombinerat med en ståmatta skapar du en aktiv och ergonomisk kontorsmiljö. Sitter du på en sittboll aktiverar du mag- sido och ryggmuskler och stärker upp bålen. Växla mellan sittande och stående för att vara aktivera kroppen när du jobbar.  Boll väljs i 65 eller 75 cm (endast 1 boll, inte båda som bilden visar.)

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kampsport

Kampsport från Budo-Nord

Se alla produkter
Tälta

Tälta från Sea to Summit

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från MSR

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från Sea to Summit

Se alla produkter