Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Bollstol G-Chair Basic

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp
Bollstol inSPORTline G-Chair Basic är en idealisk lösning för dem som sitter många timmar - vare sig det är vid ett skrivbord på jobbet eller hemma. Att sitta på en gymnastikboll tvingar mitten av kroppen till rätt hållning (rätt bäcken och ryggraden), vilket gör att du sitter upprätt. Eftersom du måste hålla balansen, är djupt stabiliserande muskler engagerade. Rätt sittställning är viktig eftersom den eliminerar muskelspänning, ryggsmärta, ojämn belastning på ryggraden, migrän och andra problem. Jämfört med att sitta på en enkel gymboll är stolbollen mycket mer stabil, eftersom den sätts in i en robust ram som håller den på plats.
Eftersom säkerhet är högsta prioritet är G-Chair Basic tillverkad av ett hållbart PE-material, medan bollen är gjord av PVC. Hjulen är utrustade med en låsmekanism. När du har låst upp hjulen kan du flytta runt i rummet som med en vanlig kontorsstol. Med hjulen låsta, å andra sidan, har du en bekväm och stabil stol. Bollen kan tas bort och användas för sport, avslappning eller andra övningar.

Att sitta bakom ett skrivbord länge behöver inte vara så belastat på kroppen längre. Bollstol G-Chair garanterar bekvämt sittande, både på kontoret eller hemma.


Teknisk beskrivning:

Perfekt stol för långtidssammanträde
Stark och stabil ram
Halkskyddad yta
4 hjul med lås
Avtagbar gymboll
Pump ingår
Rammaterial: Polyeten
Kulmaterial: Mycket hållbart PVC
Kuldiameter: 49 cm
Mått: B 61 x L 53 x H 80 cm
Viktgräns: 135 kg
Vikt: 5,5 kg
Användarhöjd: 155-185 cm
Används både på kontoret eller hemma
Funktioner:
Tvingar mitten av kroppen till rätt hållning
Balansträning medan du sitter
Engagerar djupt stabiliserande muskler
Lindrar stress och ryggsmärta
Förhindrar ensidig belastning på ryggraden
Minskar risken för migrän
Gymboll kan användas för avkopplings- och återhämtningsövningar

Beställ Bollstol G-Chair Basic på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bollstol G-Chair Basic inom kategorin Kontorsergonomi.

Kategori: Kontorsergonomi
Artikelnummer: 0f4cd251-8706-480f-83e7-630d6db62e09