Sidan innehåller annonslänkar

Morakniv Garberg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Morakniv Garberg är en fulltångekniv med robust design och slagtåligt material och är designad för att klara de allra hårdaste utmaningar. Bladet är 3.2 mm tjockt och tillverkat av högkvalitativt, rostfritt stål som specialbehandlats i Moraknivs fabrik för att bli ännu starkare.

Bladet har en speciell profilslipning som gör det lätt att hålla vasst samt bladryggen är slipad för att kunna användas med tändstål. Produktfakta Bladtjocklek 3.2 mm Bladlängd 109 mm Knivlängd 229 mm Nettovikt 272 gram Bruttovikt 326 gram Bladmaterial Rostfritt stål Skaftmaterial Polyamid Eggskydd Läder .

Se gärna också

Morakniv Slöjd 106, Laminatstål/Träskaft

Morakniv Slöjd 106, Laminatstål/Träskaft Här är en riktig trotjänare bland erfarna slöjdare världen över. Det laminerade kolstålet har en oöverträffad seghet som är tålig för sidoböjningar och en skärpebeständighet som optimerar egenskaperna för täljning. Den är dessutom lätt att återskärpa vilket gör att du kan uppleva njutbara täljstunder om och om igen. Med ett spolformat oljat skaft av skandinaviskt björkträ och ett cirka 2,7 mm tjockt, avsmalnande blad av laminerat kolstål kan du ta ditt skapande till nya nivåer. Knivens fulla sticktånge löper genom hela skaftet och ger både styrka och stabilitet i varje skär. Det spolformade skaftet i björkträ ger dig möjligheten att själv forma det efter eget behov eller uttryck. Knivslidan av polymer bör alltid vara monterad på kniven när den inte används, dels för att minimera risken för skärskador men också för att behålla skärpan. Laminerat kolstål rostar, torka av och olja in bladet efter användning. De klassiska Slöjdknivarna i laminerat kolstål är uppskattade av våra allra största slöjdare Jögge ”surolle” Sundkvist & Beth Moen, samt av generationer slöjdare som älskar att tälja. Varumärke: Morakniv Knivserie : Slöjdkniv Knivtyp: Slöjdkniv Användningsområde : Slöjd Färg: Natur

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024