Produkter från Klänningar

10 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Klänningar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Klänningar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Klänningar så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Klänningar

Hitta produkter inom kategorin Klänningar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Klänningar.

Klänning är ett klädesplagg, som sträcker sig högre upp på kroppen än en kjol. Kjolen går upp till midjan, medan klänningen sitter ovanför bysten. Om kjolen är skild från livet talar man om en tudelad klänning. En klänning kan antingen ha eller sakna ärmar. En ärmlös klänning för sommarbruk kallas ofta solklänning. Om en ärmlös klänning är avsedd att bäras ovanpå en topp, blus eller skjorta kan den kallas för hängselklänning eller förklädesklänning. En klänning kan vara både formell och informell beroende på sammanhang. Vissa olika typer av klänningar som är populära bland kvinnor är omlottklänningar, långklänningar, korta klänningar, fodralklänningar och skjortklänningar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Varg Fårö Wool Dress