Sidan innehåller annonslänkar
Nebbia

Scrunch Butt Tights, light grey, Nebbia

Kontrollera pris

Köp nu

Ett par stilrena ljusgråa tights från Nebbia i ett tunnt och lättviktigt material!Scrunch Butt Tights har producerats i ett slitstarkt polyamidmaterial som transporterar fukt och håller dig torr och fräsch under de tuffa träningspassen.Materialet är extra mjukt vilket medför att det knappt känns att du har dem på dig.Funktionsmaterialet är elastiskt för högre rörelsefrihet och har samtidigt en tight passform. Silikon på insidan av linningen bidrar ytterligare till stabil och fast känsla!


Jämför produkt Scrunch Butt Tights, light grey, Nebbia online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Scrunch Butt Tights, light grey, Nebbia i kategorin Kläder här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: GW-222-03r
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Baltic

Se alla produkter
Regnjacka

Regnjacka från Didriksons

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fighter

Fighter kan syfta på: Fighter (musikalbum) – ett musikalbum av State of Drama Fighter (singel av Christina Aguilera) – en singel av Christina Aguilera utgiven 2003 från albumet Stripped Fighter (2007) – en dansk film från 2007 av Natasha Arthy

Roddmaskin

Roddmaskin är en apparat eller maskin som simulerar arbetsmönstret hos rodd. Det är vanligt att roddare tränar på roddmaskin då klimatet inte tillåter. Roddmaskinrodd är också en idrottsgren för sig.