Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Regina Shorts

299 kr 90 kr-70%
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Salming Regina Shorts på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Regina Shorts inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1194627-0303-XS
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dunsovsäckar

Dunsovsäckar från Therm-a-rest

Se alla produkter
Tunneltält

Tunneltält från Vaude

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kategori

Kategori kan syfta på: Kategori (matematik) – en struktur bestående av en uppsättning objekt, en uppsättning morfismer och vissa tillordningar av objekt eller morfismer Kategori (filosofi) – inom filosofin ett ontologiskt begrepp som betecknar de mest fundamentala sorterna under vilka alla entiteter (allt varande) klassificeras Kategori 3-kabel – en standard för oskärmad partvinnad kabel UTP i datornätverk Kategori 5-kabel – en standard i nätverksöverföring över kabel Kategori 6-kabel – en standard för Gigabit Ethernet som används i datornätverk Kategorisering – en grundläggande mekanism hos både människor och djur inom kognitionsvetenskapen

Elcykel

Elcykel är en trampcykel som har försetts med en elektrisk motor som förstärker cyklistens trampkraft och som verkar endast då pedalerna rör sig. Cyklisten trampar som vanligt, men utan tungt motstånd och man kan lättare cykla långa sträckor, uppför backar och i motvind.

Hybrid

Hybrid kan syfta på: Hybrid (biologi) – en biologisk process som är resultatet av sexuell reproduktion mellan individer som är genetiskt olika Hybrid (mynt) – ett mynt vars åtsida och frånsida inte hör samman Hybridfordon – fordon med mer än en typ av energiomvandlare och energilagringssystem för sin framdrivning Hybridmotor – en motor som kan drivas av flera olika typer av bränsle Hybridbil – en typ av bil som använder två eller flera kraftkällor Hybridcykel – en hybrid mellan en mountainbike och en racercykel Hybrid (golfklubba) – en golfklubba som är en kombinerad järn- och träklubba Hybrid (musikgrupp) – ett spanskt extreme metal-band grundat år 2004

Tunneltält

En vanlig tältkonstruktion är tunneltältet. Tältduken hålls uppe av två eller flera aluminium- eller glasfiberrör som spänns tvärs över tältet. Vanligtvis består tältet av både inner- och yttertält. Det finns två huvudtyper av tunneltält beroende på absidernas antal och placering: Tunneltältet inte är självstagande utan kräver upp till ett 20-tal tältspikar varav några spänner upp stormlinor för att stabilisera tältet. På absidsidorna av tältet sitter vanligen ventiler. Ingången till tältet går genom en eller två absider där man kan laga mat och förvara utrustning. Tältet bör sättas upp så att vinden träffar tältets kortsida.