Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Race Air Tank Women

399 kr 239 kr-40%
Kontrollera pris

Köp nu

Salming Race Air Tank är tillverkad i lätt och mjuk polyestermesh. Toppen har mycket goda andningsegenskaper och håller dig sval och torr under högintensiva träningspass. Effektfullt tryck och paneler...


Beställ Salming Race Air Tank Women på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Race Air Tank Women inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1270708-0351-SAMPLE
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Byxor  Tights

Byxor Tights från Gavelo

Se alla produkter
Väskor

Väskor från Casall

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Rack

Rack kan syfta på Elektronikrack – en ram för montering av elektronisk apparatur. Rack (gångart) – en gångart som finns hos vissa hästar Lammrack – revben från får och lamm serverat i stycken Rack – vardagligt för racket Rack – ett gammalt ord för punsch

Tunturi

Tunturi är en finsk cykel- och konditionsredskapstillverkare. Tidigare även tillverkare av mopeder. Tunturi är stationerat i Åbo. Tunturi grundades av bröderna Aarne och Eero Harkke år 1922. Efter att ha varit ägt av banken Merita såldes Tunturi till nederländska Accell Group år 2003. År 2006 beslöt Tunturi att flytta produktionen av cyklar till Ungern. Tunturi säljer också konditionsredskap för hemmabruk, bland annat motionscyklar, löpmattor och crosstrainers.