Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming ProTech Elbowpads

Kontrollera pris

Köp nu

En cylinderkonstruktion med två paneler och helt ny EVA-vaddering (etylen-vinylacetat). Tillverkad i ett lätt funktionsmaterial.


Jämför produkt Salming ProTech Elbowpads online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salming ProTech Elbowpads i kategorin Kläder här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1144412-XS
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Merinounderställ

Merinounderställ från Houdini

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Sportlab

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Komplett

Komplett är en norsk koncern som säljer hemelektronik till slutkunder och återförsäljare över Internet. Koncernen grundades 1996 och har cirka 800 anställda.[källa behövs] Komplett bedriver verksamhet under flera olika varumärken som förvärvats genom åren, och har idag rörelser i Danmark, Norge och Sverige. I Norge äger koncernen nätbutikerna Komplett.no, MPX.no och Blush.no, samt distributörerna Itegra och Norek. I Danmark företräds man av nätbutiken Komplett.dk, och på den svenska marknaden driver man nätbutiken Komplett.se, Webhallen genom förvärv, samt distributören Norek.

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.