Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Logo Warm Up Jersey

399 kr 279 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Uppvärmningströja med raglanärm tillverkad i ett mjukt polyestermaterial.


Beställ Salming Logo Warm Up Jersey på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Logo Warm Up Jersey inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1197694-1313-L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hantlar

Hantlar från Gymstick

Se alla produkter
Motion

Motion från Abilica

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Inlines

Inlines är en typ av rullskridskor där samtliga hjul är monterade på rad, det vill säga i linje med varandra (eng. "in line"). Inlines blev en stor trend på 1990-talet. Ett av märkena heter/hette Rollerblade, varför inlines ibland kommit att kallas "rollerblades". Se varumärkesord. Ett antal rullskridskoklubbar har bildats i Sverige, sorterande under Svenska Skridskoförbundet. Vid Europeiska rullskridskoförbundets (CERS) årsmöte i Martinsicuro, Italien 2006 deltog 22 nationer. I Varberg och Karlstad finns för närvarande (juni 2009) landets två enda tävlingsbanor med internationella mått: en 200 meter lång ovalbana doserad enligt gällande regler.

Motion

Motion (av latinets motio, "rörelse") kan avse: Motion (fysisk aktivitet) – genom fysisk aktivitet vinna bättre kondition och hälsa Motionscykel – ett träningsredskap som liknar en cykel Motionsgymnastik – en form av gymnastik som utförs som motionsidrott snarare än som en tävlingsgren Motionsidrott – drott där huvudsyftet är att genom fysisk aktivitet vinna bättre kondition och hälsa Motionssal – en inomhusanläggning eller en lokal för fysisk träning Motion (förslag) – ett förslag till beslut som väcks av en enskild person eller en grupp av personer i en beslutande församling Motion (datorprogram) – ett datorprogram för grafik och animering i 3D