Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Granite Game Shorts

Kontrollera pris

Köp nu

Salming Granite shorts är tillverkade i ett flexibelt och funktionellt Coolfeel-material. Den enkla designen med präglad sidopanel får dig att känna och se ut som en vinnare vid varje match. De vita...


Beställ Salming Granite Game Shorts på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Granite Game Shorts inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1198735-0707-XL
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Jackor

Jackor från Houdini

Se alla produkter
Sparkcykel Kickbike

Sparkcykel Kickbike från Hudora

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Didriksons

Didriksons är en tillverkare av regn- och funktionsplagg med huvudkontor i Borås. Didriksons grundades i Grundsund 1913 av Julius och Hanna Didrikson som Didrikson Grundén & Co Oljeklädesfabrik. 1933 började tillverkningen av plagg i vulkaniserat gummi. Företaget togs över av Lars Bäcker 1946 och 1957 flyttade produktionen till Åmål. 1970 lämnade Lars över rodret till sonen Anders Bäcker som under sin tid såg till att företaget blev globalt. Anders drev företaget fram till det såldes till Craft som i sin tur togs över av New Wave Group 1996. I samband med försäljningen flyttade bolaget till Borås. 1999 köpte Sören Andreasson tillsammans med Anders Bäcker, Karin Roos och Janne Gidebratt varumärket Didriksons från New Wave och Didriksons Regnkläder AB grundades. 2008 flyttade verksamheten till större lokaler på Viaredsområdet utanför Borås.Idag ägs Didriksons av den norska investeringsfonden Herkules IV.

Sparkcykel

Sparkcykel är ett fordon som består av hjul, en platta att stå på, samt styre. Sparkcyklar har ofta använts för att snabbare ta sig fram i stora byggnader, till exempel i industribyggnader eller på sjukhus och flygplatser. Varianten med små hjul blev runt 1985 populär bland ungdomar på gator i USA. Från 1995, när det nu vanliga utförandet kom, blev sparkcykeln än populärare. I Sverige spreds användandet av denna typ av fordon 1999–2000 när det marknadsfördes under namnet kickboard eller kickbike och blev populärt bland ungdomar i tätortsmiljö. År 1992 gjordes i USA ett försök att förse den moderna varianten med en elektrisk motor, men den fick inget genomslag. Den 1 oktober 2010 ändrades lagen (2001:559) om vägtrafikdefinitioner så att begreppet cykel nu har en vidare definition. Därigenom blev det möjligt att vissa eldrivna fordon, som exempelvis elsparkcyklar och ståhjulingar får föras fram i trafiken, förutsatt att de motsvarar definitionen och Transportstyrelsens nya tekniska krav.