Sidan innehåller annonslänkar
Better Bodies

Astoria Cropped Tee, white, Better Bodies

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Astoria Cropped Tee är en atletisk oversize tee från Better Bodies.Det givna valet när du vill ha en avslappnad t-shirt och inte vill göra avkall på en tuff look. Astoria Cropped Tee har försetts med upprullade ärmar och är avklippt i midjan med råa kanter.OversizedUpprullade ärmarRåa kanter i midjan


Jämför produkt Astoria Cropped Tee, white, Better Bodies online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Astoria Cropped Tee, white, Better Bodies i kategorin Kläder här hos oss.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: BB-110882-001r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Badkläder

Badkläder är de plagg som används vid bad och simmande i hav, sjö eller simbassäng. Ofta används samma typ av kläder även vid solbad eller för andra aktiviteter på badplatser och stränder vid varmt väder.

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.