Sidan innehåller annonslänkar
Björn Borg

Adils Shorts, black beauty, Björn Borg

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Svarta shorts från Björn Borg för herr.Du ger allt för att nå dina träningsmål och behöver kläder som hjälper och stödjer dig på resan - som dessa Adils 7 Inch Shorts. Dessa shorts är tillverkade i ett stretchigt polyestermaterial har smarta sidfickor med dragkedja för förvaring under träningen och en midjeresår i mesh som håller shortsen på plats, samtidigt som de försäkrar maximal komfort.


Beställ Adils Shorts, black beauty, Björn Borg på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Adils Shorts, black beauty, Björn Borg inom kategorin Kläder.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: BJ-1188-90651r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Isbjörn

Isbjörn (Ursus maritimus) är en köttätande björn som förekommer i arktiska områden, vilket omfattar norra ishavet, dess omgivande hav och landmassor. Den är tillsammans med kodiakbjörnen den största björnen inom familjen och den har utvecklat en rad egenskaper anpassade för låga temperaturer, för att förflytta sig på snö, is och öppet vatten, och för att jaga säl vilket utgör dess huvudföda. På grund av att den är så beroende av havsis kategoriseras den som ett marint däggdjur.

Badkläder

Badkläder är de plagg som används vid bad och simmande i hav, sjö eller simbassäng. Ofta används samma typ av kläder även vid solbad eller för andra aktiviteter på badplatser och stränder vid varmt väder.

Wear

Wear är en flod i County Durham i Nordöstra England. Den rinner upp i Penninerna vid gränsen mot Cumberland, flyter sedan genom staden Durham och ut i Nordsjön vid Sunderland. Nedre delen av floden, fram till Durham, är farbar.