Sidan innehåller annonslänkar
Shock Absorber

Active Multi Sports Support Bra, black, Shock Absorber

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En stilren och mångsidig svart sportbehå från Shock Absorber.Oavsett vilken sport eller träning du aktiverar dig genom så ger denna multisport BHn extremt bra stöd.En racerrygg som ger extra stödFormade och justerbara vadderade axelband för hög komfortTillverkat i ett fukttransporterande och funktionellt material som andasHar designats med Powermesh-sidopaneler för extra bra andningsförmågaDubbla öppningar i bak bidrar både till smidigare på- och avtagning och en mer individuell passform.


Jämför produkt Active Multi Sports Support Bra, black, Shock Absorber online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Active Multi Sports Support Bra, black, Shock Absorber i kategorin Kläder här hos oss.

Kategori: Kläder
Artikelnummer: CS-S4490234r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Multiverktyg

Ett multiverktyg är ett litet handhållet verktyg som kombinerar flera hopfällda enskilda verktyg i ett handtag. En känd variant av den är den schweiziska armékniven, utvecklad under 1800-talet.

Sports

Sports är ett musikalbum av Huey Lewis and the News som lanserades 1983 på Chrysalis Records. Det var gruppens tredje studioalbum och blev också ett av deras framgångsrikaste album. Albumet har enligt RIAA sålt 7 gånger platina i USA. Fem av albumets låtar, "If This Is It", "Walking on a Thin Line", "I Want a New Drug", "The Heart of Rock & Roll" och "Heart and Soul" släpptes som singlar och blev alla framgångsrika. Bäst gick "If This Is It", "I Want a New Drug" och "The Heart of Rock & Roll" som alla tre nådde sjätteplatsen på Billboard Hot 100-listan.

Bräda

En bräda är ett stycke sågat trävirke som är tunnare än reglar och plankor och bredare än läkter. Gränserna mellan benämningarna är i praktiken inte klart avgränsade. De varierar mellan olika bygg- och trävaruhandlare och lokalt över landet. TräGuiden anger 28 mm som det största standardmåttet för bräders grovlek; vid 33/34 mm talar man om reglar och plankor. Man anger 70 mm som lägsta standardmått för bredd; vid 45 mm talar man om läkt.

Badkläder

Badkläder är de plagg som används vid bad och simmande i hav, sjö eller simbassäng. Ofta används samma typ av kläder även vid solbad eller för andra aktiviteter på badplatser och stränder vid varmt väder.