Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Sandviken Tee 21 Men

499 kr 374 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

En t-shirt i lätt, komfortabelt och fukttransporterande funktionsmaterial som passar för alla typer av aktiviteter. Normal passform och stretchiga sömmar som inte skaver mot huden. Reflekterande tryck...


Beställ Salming Sandviken Tee 21 Men på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Sandviken Tee 21 Men inom kategorin Kläder och accessoarer.

Läs mer...
Kategori: Kläder och accessoarer
Artikelnummer: 1270693-0707-L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dragremmar  Grepp

Dragremmar Grepp från C.P. Sports

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Pomoca

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mini

Mini är en personbil som tillverkades av British Motor Corporation och dess efterträdare mellan 1959 och 2000. Mini var från början en bilmodell som tillverkades under flera olika namn som Austin Seven, Morris Mini och Riley Elf. År 1969 blev Mini ett eget bilmärke. Mini fick i Sverige smeknamnet "hundkoja", och är än i dag känd under det namnet bland många (främst äldre) svenskar.

Myggmedel

Myggmedel är ett insektsmedel som appliceras på hud eller kläder för att undvika myggbett. Myggmedel finns som salva, roll-on och sprej. Myggmedel säljs i dagligvaruhandeln, apotek och butiker som säljer utrustning för friluftsaktiviteter. Det kan vara olämpligt att applicera medel på små barns hud.