Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Q3 Blade Bio Power

Kontrollera pris

Köp nu

Blad med optimerad häl- och ramkonstruktion för bästa vridstyvhet. Tapered Cavity, dvs en skottanpassad, varierande skålning med 9,2 mm i klacken och 6,8 i spetsen för optimal skottkraft. Ökat sweetspot-område...


Jämför produkt Salming Q3 Blade Bio Power online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salming Q3 Blade Bio Power i kategorin Inomhussporter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Inomhussporter
Artikelnummer: 1115314B-6262L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Roddmaskin

Roddmaskin från inSPORTline

Se alla produkter
Byxor  Tights

Byxor Tights från GASP

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Hopprep

Hopprep är ett redskap som används i lek-, tränings- eller tävlingssammanhang.

Byxor

Byxor är även skymmande textilier på en scen, se byxor (scen), och en flygplansdetalj, se byxor (flyg). Ett par byxor är ett ytterplagg som täcker benen. Byxor delas huvudsakligen in i långbyxor och kortbyxor (shorts).

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).