Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Q1 Blade Endurance

Kontrollera pris

Köp nu

Salmings storsäljande blad som ger dig den perfekta balansen mellan skottkraft och bibehållen teknik. En vidareutveckling på Salmings storsäljare i Quest med förbättrad funktion och design. Främre...


Beställ Salming Q1 Blade Endurance på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Q1 Blade Endurance inom kategorin Kläder och accessoarer.

Läs mer...
Kategori: Kläder och accessoarer
Artikelnummer: 1113310E-0101L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Ergo Holds

Se alla produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Thule

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.