Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Piteå Singlet 21 Wmn

399 kr 299 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Stilrent och lätt linne som är ett perfekt val för sommarens löpturer eller när du skruvar upp intensiteten på träningspassen. Normal passform och tillverkad i lätt funktionsmaterial med tejpade...


Beställ Salming Piteå Singlet 21 Wmn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Piteå Singlet 21 Wmn inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1271707-0707-L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skovård

Skovård från Fibertec

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Sportful

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mini

Mini är en personbil som tillverkades av British Motor Corporation och dess efterträdare mellan 1959 och 2000. Mini var från början en bilmodell som tillverkades under flera olika namn som Austin Seven, Morris Mini och Riley Elf. År 1969 blev Mini ett eget bilmärke. Mini fick i Sverige smeknamnet "hundkoja", och är än i dag känd under det namnet bland många (främst äldre) svenskar.

Custom

Custom är ett begrepp för en bil eller motorcykel som har blivit modifierad till sitt utseende. Blysläde benämns de custombyggen av amerikanska bilar från företrädesvis årsmodeller runt 1950. Dock finns även exempel på europeiska bilar som byggts om till Blysläde-utseende, exempelvis Saab 96 som till formen påminner lite om en Mercury 1949-1951. Namnet kommer från det amerikanska uttrycket "Leadsled". Grunden till namnet är att efter den massiva ombyggnaden av bilen, oftast innebärande sänkning av taket så fönstren blev mer eller mindre stora springor, så skulle alla skarvar tennspacklas för att förhindra rost i dessa och även utjämna höjdskillnader innan lackering. Det blev rätt mycket tennspackel och även vanligt spackel, så bilarna blev tunga. Det var dock en önskad effekt till en viss gräns, för en blysläde skall även vara låg. Vanlig amerikansk bil var/är Mercury årsmodell 1949 till 1951.