Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Lugnet LS Wmn

499 kr 374 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Tunn och komfortabel tröja i lätt material som passar perfekt till både låg- och högintensiva löpturer. Utformad med raglanärm som går upp till halsen och som ger ökad rörlighet. Tryckta reflexdetaljer...


Beställ Salming Lugnet LS Wmn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Lugnet LS Wmn inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1270667-0101-L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Alpinestars

Se alla produkter
Allroundbyxor

Allroundbyxor från Rab

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babolat

Babolat är ett företag baserat i Frankrike som tillverkar och marknadsför sportutrustning för tennis, badminton, padeltennis och squash. Från 1875 till 1994 tillverkade företaget huvudsakligen strängar av naturmaterial till tennisracketar. Därefter började företaget tillverkning av tennisracketar som snart kom att dominera företagets produktion. Företaget var under en tid stationerat i Japan, men har sedan 2000 flyttat till USA. Företagets racketar används av flera spelare inom världseliten, bland andra Rafael Nadal, Andy Roddick, Agnieszka Radwanska, Carlos Moya och Jo-Wilfried Tsonga.

Aimpoint

Aimpoint AB är ett privat svenskt företag i Sandbergkoncernen som tillverkar rödpunktsikten och tillbehör för civilt och militärt bruk. Aimpoints rödpunktsikten riktar sig till jakt, sportskytte, polis och militär.