Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Elements 3 Women

Kontrollera pris

Köp nu

Elements - run anywhere! Elements är en terrängsko som tar sin utgångspunkt i Salmings löpkoncept (Natural Running) och principer. Yttersulan är gjord i ett lättviktsmaterial TOC66 (Traction Outsole...


Beställ Salming Elements 3 Women på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Elements 3 Women inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1280078-0108-3823
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Väskor

Väskor från Vaude

Se alla produkter
Tights

Tights från Dählie

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Pannband

Ett pannband är ett band som bärs runt huvudet i praktiskt eller dekorativt syfte. Pannband, gärna dekorerade med fjädrar, var en viktig modedetalj för kvinnor under 1920-talet. Pannband förekommer även i den traditionella dräkten för många grupper av amerikansk urbefolkning. Ett pannband med praktisk funktion är det svettband som bärs av idrottare för att hindra svett från att rinna ned i ögonen. Pannband används ibland vintertid istället för mössa för att skydda mot kyla.

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Custom

Custom är ett begrepp för en bil eller motorcykel som har blivit modifierad till sitt utseende. Blysläde benämns de custombyggen av amerikanska bilar från företrädesvis årsmodeller runt 1950. Dock finns även exempel på europeiska bilar som byggts om till Blysläde-utseende, exempelvis Saab 96 som till formen påminner lite om en Mercury 1949-1951. Namnet kommer från det amerikanska uttrycket "Leadsled". Grunden till namnet är att efter den massiva ombyggnaden av bilen, oftast innebärande sänkning av taket så fönstren blev mer eller mindre stora springor, så skulle alla skarvar tennspacklas för att förhindra rost i dessa och även utjämna höjdskillnader innan lackering. Det blev rätt mycket tennspackel och även vanligt spackel, så bilarna blev tunga. Det var dock en önskad effekt till en viss gräns, för en blysläde skall även vara låg. Vanlig amerikansk bil var/är Mercury årsmodell 1949 till 1951.

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).