Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Björkliden Tights Wmn

699 kr 524 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Björkliden Tights har en optimal passform för löpning och omsluter benen utan att göra avkall på smidighet och komfort. Hög midja med perfekt passform för maximal upplevelse. Genomtänkta och stretchiga...


Beställ Salming Björkliden Tights Wmn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Björkliden Tights Wmn inom kategorin Kläder.

Läs mer...
Kategori: Kläder
Artikelnummer: 1271709-1111-L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Jetboil

Se alla produkter
Stövlar

Stövlar från Lacrosse

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Stövlar

Stövlar är en fotbeklädnad, som (till skillnad från skor) har höga skaft som täcker en stor del av benet. De har ursprungligen använts av nyttoskäl för att skydda foten mot kyla och väta samt för att ge "stadga" och stabilitet åt smalbenet. Stöveln har tidvis också förekommit som modeplagg, för män under 1600-, 1700- och 1800-talen samt för kvinnor från 1920-talet och framåt. Sedan 1960-talet har stövelns funktion som modeplagg blivit alltmer omfattande.Stövlar tillverkas av läder, gummi, filt samt olika typer av syntetiska material – helt eller delvis från sula/fot till ovankant skaft. Invändigt är de helt eller delvis försedda med foder av olika material.