Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Aldrig Ensam Stickbag

Kontrollera pris

Köp nu

Säsongens viktigaste stickbag ingår i vårt samarbete med organisationen Aldrig Ensam. Ett mycket praktiskt och slitstarkt klubbfodral med ett fack, som passar perfekt till träning och match. Stilren...


Beställ Salming Aldrig Ensam Stickbag på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Aldrig Ensam Stickbag inom kategorin Inomhussporter.

Läs mer...
Kategori: Inomhussporter
Artikelnummer: 1150880-0705-JR
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
T-shirts

T-shirts från Black Diamond

Se alla produkter
Kikare

Kikare från Carson

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Jakt

Uppslagsordet ”Jaga” leder hit. Jaga är även ett regionalt namn på leken tafatt. Jakt innebär sökning, upp­spårning, förföljande, infångande och dödande av vilt.Avsikten med jakt är varierande – för att få föda, rekreation, päls och läderprodukter, troféer eller för att förebygga skadedjurs skador och olägenheter på grödor, djur och annan egendom, även för att motverka negativ påverkan av främmande arter, samt hindra smittspridning. Även påverkan på fåglars bon och reden samt fångst för till exempel märkning betraktas som jakt. Vanligtvis avses jakt i enlighet med rådande jaktlagar, i motsats till tjuvjakt, som är förföljande och dödande av djur utanför lagens råmärken. Jakt är även ett viktigt element i viltvårdande syfte: att begränsa vissa populationer för att balansera det ekologiska samspelet.

Flying

Flying (Harrison/Lennon/McCartney/Starkey) är en låt av The Beatles från 1967. Låten spelas i filmen Across the Universe.

Kikare

En kikare är ett optiskt hjälpmedel för att se föremål på långt avstånd, genom att det avbildar ett avlägset objekt förstorat på användarens näthinna. Genom att titta genom linser som är monterade på ett visst sätt uppnås en bild som är större än den bild man upplever med blotta ögat. Storleksskillnaden anges genom "hur många gånger större blir bilden", betecknas som n x m där n är vinkelförstoringen, och m är diametern på objektivet i millimeter. Vanliga värden på n varierar från 3 till 20, beroende på användningsområde, och m kan variera från 3 - 4 i teaterkikare till flera hundra i astronomiska kikare. Kikare har ofta, men inte alltid, ett linssystem för vardera ögat (de är så kallat binokulära) för att ge betraktaren möjlighet till stereoseende. Den används bland annat i jakt och förr även i krig.