Sidan innehåller annonslänkar

2117 of Sweden Kjol Uddebo Dam

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lättfodrad täckkjol med långa tvåvägsdragkedjor för att lättare ta av och på. Kjolen är isolerad med DuPont Sorona som ger en utmärkt balans mellan värme och vikt.

Se gärna också

Skhoop Gretchen Windstopper Mini Skirt Blue - Utgående Modell Mandarin -40%

Gretchen har WINDSTOPPER®textil för maximal tålighet och vindskydd mot alla väder och stretchpanelerna i sidorna ger maximal rörelsefrihet. Kjolen har det som krävs i en aktiv vardag där man inte tummar på funktionen en millimeter. WINDSTOPPER®materialet säkrar dig mot kalla vindar under alla förhållanden, oavsett om du går på randonné uppför en fjällsida, springer ett vinterlopp i minusgrader eller åker snowboard. Gretchen klarar av din prestation oavsett. En av favoriterna hösten 2016! Kuriosa: Skaparen av SKHOOP, Sissi Kewenter var på fjälltur uppe i Ullådalen i Årefjällen. Där kom behovet av en sportig, smidig och vindtät kjol fram. Kjolen skulle vara för tjejer som vill ha maximal rörelsefrihet under aktiviteter, därför skulle kjolen ha stretchpaneler på sidorna. Sagt och gjort, Sissi tog fram Gretchen WINDSTOPPER®kjolen för att ha en kjol som var lagom tunt fodrad och med dragkedja på sidan för att enkelt kunna ta på och av när du står med skidorna på och behöver extra förstärkning. Egenskaper: • 2-vägs YKK dragkedja i höger sida för att enkelt ta på och av kjolen, samt för individuell justering av vidden nertill • Stretchpaneler i sidorna • Coin-pocket med plats för mobilen • Reflexblomma • Gore WINDSTOPPER®liner • Yttermaterial: 100 % polyester • 40 g insulation • Vindtät och vattenavvisande utan PFOA

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024