Produkter från Kjolar

23 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Kjolar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Kjolar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Kjolar så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Kjolar

Hitta produkter inom kategorin Kjolar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kjolar.

En kjol är ett klädesplagg som börjar vid midjan, täcker stussen och kan vara av varierande längd, beroende på rådande mode och funktion. Kjolar kan vara raka eller klockformade, ha veck eller vara plisserade. Vanligen bärs kjol med strumpbyxor eller leggings. I den västerländska kulturen betraktas kjolen som ett traditionellt damplagg. Ordet kjol kan också syfta på den nedre delen av en klänning eller ett förkläde. Omlottkjol är en kjol tillverkad i ett enda stycke tyg och som hålls ihop med band eller spännen. Som strandplagg kallas den sarong. En hängselkjol har hängslen som kan vara dekorativa men även bidra till att hålla kjolen på plats.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Skhoop Kari Mini Skirt