Produkter från Kepsar

84 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Kepsar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Kepsar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Kepsar

Hitta produkter inom kategorin Kepsar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kepsar.

En keps är en typ av huvudbonad, en mjuk mössa med skärm. Ursprungslandet anses vara Storbritannien, där den lanserades under 1880-talet. En vanlig typ av keps är basebollkepsen. En annan är den så kallade "gubbkepsen". Under bandyns storhetstid var kepsen den självklara huvudbonaden för sportens utövare. Under senare tid har kepsen blivit en vanlig accessoar, inte minst bland yngre män och hipsters. Användning inomhus är kontroversiell eftersom det strider mot den traditionella konventionen att man där tar av sig eventuell huvudbonad.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Dynafit Alpine Visor Band