Sidan innehåller annonslänkar

Nordenmark MTB Carbon XL/Extreme Gold

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nordenmark MTB Carbon XL/Extreme Gold är en robust, lätt och flexibel mountainbike karthållare för idrottare som kräver den bästa prestandan. Förfinad av experter vid Chalmers tekniska högskola och främsta idrottare.

Den genialt utformade karthållaren absorberar effektivt vibrationer från cykelrörelsen och säkerställer att kartan lätt kan läsas och manövreras i alla situationer och miljöer. Materialet som används i MTB Extreme Gold har valts, testats och förfinats noggrant för att se till att den tål extrem stress i alla miljöer, från den torraste öknen till den kallaste arktiska slätten.

Press-fästen används för att stänga kartfodralet och ett flexibelt monteringsfäste garanterar enkel installation på vilket styre som helst samt kan justeras för bästa individuella användning. Ett nytt och enklare sätt att montera och demontera karthållaren utan att verktyg behövs.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024