Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Outsnap Cswp

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Outsnap Cswp är en lätt, atletisk känga i herrmodell som kan användas under tre årstider och som har en smal profil som passar utmärkt för både vardagslivet i stan och uppe i bergen. Denna ...


Beställ Salomon Outsnap Cswp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salomon Outsnap Cswp inom kategorin Kängor.

Läs mer...
Kategori: Kängor
Artikelnummer: L41110000
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sova

Sova från Vaude

Se alla produkter
T-shirts

T-shirts från Klättermusen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

25

25 (XXV) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Custom

Custom är ett begrepp för en bil eller motorcykel som har blivit modifierad till sitt utseende. Blysläde benämns de custombyggen av amerikanska bilar från företrädesvis årsmodeller runt 1950. Dock finns även exempel på europeiska bilar som byggts om till Blysläde-utseende, exempelvis Saab 96 som till formen påminner lite om en Mercury 1949-1951. Namnet kommer från det amerikanska uttrycket "Leadsled". Grunden till namnet är att efter den massiva ombyggnaden av bilen, oftast innebärande sänkning av taket så fönstren blev mer eller mindre stora springor, så skulle alla skarvar tennspacklas för att förhindra rost i dessa och även utjämna höjdskillnader innan lackering. Det blev rätt mycket tennspackel och även vanligt spackel, så bilarna blev tunga. Det var dock en önskad effekt till en viss gräns, för en blysläde skall även vara låg. Vanlig amerikansk bil var/är Mercury årsmodell 1949 till 1951.