Sidan innehåller annonslänkar

No Compromise Cap, black, GASP

Beställ No Compromise Cap, black, GASP på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten No Compromise Cap, black, GASP inom kategorin Kampsport.

Produktinformation

En svart keps från GASP med platt skärm och 3D-broderat tryck i fram och bak. Storleken justeras smidigt med en klassisk snapback på baksidan för en perfekt passform. .

Se gärna också

Crest Diran 0.5 benskydd

Crest Diran 0.5 benskydd för thaiboxning, kickboxning och andra kampsporter är lätta och av hög kvalitet. De lämpar sig för både proffs och amatörer och skyddar mot hårda stötar och slag tack vare den dubbla stoppningen och materialet på insidan som känns behagligt mot huden.

Skyddet sträcker sig från nedre delen av knät till tårna, och fotledsdelen är flexibel vilket innebär att skyddet inte begränsar benets rörelser. Varje skydd fästs på benet med två justerbara kardborreband och gummiband som håller det på plats. Ytmaterialet är rött konstläder av hög kvalitet. Benskyddet finns i fyra olika storlekar, se tabellen nedan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Paket

Paket från JTC POWER

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Swix

Se alla produkter
Byxor

Byxor från Marmot

Se alla produkter
Träningsbänk med ställning

Träningsbänk med ställning från inSPORTline

Se alla produkter