Sidan innehåller annonslänkar

MedicinbollsstƤllning, Tunturi

Jämför produkt MedicinbollsstƤllning, Tunturi online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MedicinbollsstƤllning, Tunturi i kategorin Kampsport här hos oss.

Produktinformation

Med Tunturis ställning för medicinbollar har du alltid ordning och reda på din träningsutrustning.Praktiskt ställ för medicinbollar från Tunturi för upp till 5 medicinbollar. .

Se gärna också

Reebok Boxningshandskar, Svart/Vit

Ett par riktigt bra handskar är A och O inom boxning, så att dina slag går smidigt och dina handleder håller sig i form!

De här svarta boxningshandskarna från Reebok är perfekta för träning med en boxningssäck eller -pad. Handskarna är bekväma att bära och är mycket hållbara vid träningsboxning. Lätt att ta på och av, kardborreband ger en bra passform.

Ventilerande meshmaterial gör att händerna kan andas och ökar komforten, medan det tjocka skyddet på tummen och ovanpå handen minskar risken för skador. Ytan är av vinyl, som är lätt att rengöra efter användning.

Boxning och kampsporter ger hela kroppen ett mångsidigt träningspass. Boxning ger dig mer styrka, uthållighet och snabbhet, utan att glömma balans och koordination. Boxning och kampsport passar nästan alla. Även om boxning är en högintensiv sport utvecklar den också många andra egenskaper, som smidighet och koncentrationsförmåga. Boxning är också en utmärkt träningsform för att lindra stress, lära sig självförsvar och bidra till mindre spända muskler i nack- och axelpartiet.

Utrustningen är en viktig del av träningen och prestationen. Utrustning och hjälpmedel av hög kvalitet garanterar att aktiviteten är så säker och bekväm som möjligt. 

Reebok boxningshandskar är utformade för professionell användning och stöder den mest avancerade tekniken, vilket gör att träningen går som en dans!

Köp egna Reebok boxningshandskar från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Foamrollers

Foamrollers från Casall

Se alla produkter
Viktskivor

Viktskivor från Leoko

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Åsnes

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från DMM

Se alla produkter