Sidan innehåller annonslänkar
Budo-Nord

Huvudskydd Taekwondo-hjälm, röd, Budo-Nord

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En röd hjälm för både träning och tävling inom taekwondo och liknande stilar som är enkel att ta på och av.Detta huvudskydd från Budo-Nord är tillverkat av ett EVA-skum som ger både hög absorptionsförmåga och en låg vikt.Är testat och godkänt enligt CE-kraven för huvudsskydd.


Beställ Huvudskydd Taekwondo-hjälm, röd, Budo-Nord på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Huvudskydd Taekwondo-hjälm, röd, Budo-Nord inom kategorin Kampsport.

Kategori: Kampsport
Artikelnummer: SB-14001-012r
Visa fler

Från kunskapsbanken

Roddmaskin

Roddmaskin är en apparat eller maskin som simulerar arbetsmönstret hos rodd. Det är vanligt att roddare tränar på roddmaskin då klimatet inte tillåter. Roddmaskinrodd är också en idrottsgren för sig.

Kampsport

Denna artikel handlar om kampsport ur ett idrotts- och träningsperspektiv. Se även stridskonst.Kampsport är samlingsnamn för sporter, idrotter eller praktiker som innehåller eller förbereder för någon form av närstrid. Exempel på populära kampsporter är boxning, MMA, brottning, taekwondo och fäktning.