SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om PowerSling

Slingträningen har under de senaste åren revolutionerat träningsvärlden. Med Abilica PowerSling tränar du inifrån och utåt med fokus på neuromusklulär träning av de små stödmusklerna. Detta gör dig såväl stark och uthållig som frisk. Slingan är justerbar och kan snabbt och enkelt anpassas till önskad övning. Påsydda måttband hjälper dig att justera slingan likadant på bäda sidorna. 2 justerbara handtag för armar och ben möjliggör en lång rad övningar. slingan kan användas såväl inne som ute. Använd den upphängd på det sät som passar dig bäst, såväl krok som dörrfäste medföljer. Kan fästas i en dörr, en gren, en ribbvägg eller en gungställning. 

Se även andra produkter från Suspension Trainer

Från faktabanken

Suspension

För den matematiska betydelsen, se suspension (matematik).En suspension eller sol (ibland även pasta eller slurry) är en kolloidal blandning av fasta partiklar dispergerade i vätska. Partiklarna befinner sig oftast i storleksklassen mellan en nanometer och en mikrometer, men större partiklar förekommer. Inom farmaci används denna beredningsform bland annat för att underlätta kroppens upptag av svårlösliga läkemedel. Några typer av suspension är pappersmassa och målarfärg. Slurry är även benämningen på ett flytande sprängämne, som används vid gruvdrift.

Trainer

Trainer kan syfta på: Trainers – det brittiska namnet på gymnastikskor, se gymnastiksko Trainers – ett datorprogram som används för att fuska inom datorspel