Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup

Prisuppgifterinformations ikon

Läs mer och köp

Beställ Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup billigt online. Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup är kategoriserad under kategorin Studsmatta. Läs mer om Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup och Studsmatta nedan.

Video

Mer om Studsmatta 1,12 m med handtag Bounceup

Med fokus på konditionsträning och hög puls. Du kan gärna avsluta träningen på din studsmatta med olika balansövningar. Den mjuka och instabila ytan ger dig utmaningar.  Studsmattan har 36 separata gummiremmar som ger en bra studs och lång hållbarhet. Gummiremmarna ger mindre ljud än fjädrar. Skulle någon rem mot förmodan brista kan de bytas en och en.  6 vinklade ben ger god stabilitet under din träning. Handtaget är justerbart i höjdled och om du önskar kan du ta av det. Ramen monteras snabbt och enkelt utan verktyg.  Diameter 112 cmMax användarvikt 120 kg 

Mer om Studsmatta

En studsmatta eller trampolin är gjord av ett elastiskt material och/eller fjädring som tillåter användaren att få en hög höjd i sina hopp. Den är ofta rund, i varierande storlek och används ofta som leksak, gymnastikredskap eller på cirkusar.

Källa: sv.wikipedia.org