SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Massagepistol MG500

MG500 är en uppladdningsbar Master massagepistol med fyra helt olika massagehuvuden. På maskinens baksida finns en digital display som visar vald hastighet, laddningsmätare samt touchkontroll on/off.MG500 är tystlåten, lätt att hantera och kommer bli en favorit i familjen. Detta redskap kan lindra träningsvärk och stelhet, främja ökad blodcirkulation och genom det en ökad rörlighet. Som uppvärmning inför träningspass eller återhämtning efter avslutat träningspassBatteriet i MG500 är ett Lithium-Ion batteri och när det är fulladdat så räcker det till ca 2 timmars effektiv användning.Med maskinen medföljer fyra st huvud som är enkla att byta ut, allt för att ge en effektiv massage för olika ändamål. MG500 med tillhörande laddare samt munstycken är samtliga förpackade i en praktisk väska. MG500 kan anpassas i 6 olika hastighetsnivåer, från 20 - 53,3 Hz, dessutom är resultatet av massagen relaterad till hur stort tryck man lägger på redskapet.SPECIFIKATIONERMått (L x B x H): 17 x 7 x 24 cm 

Produktbeskriving


Massagepistol MG500 masserar ut ömma muskler och ger avslappning.
Uppladdningsbar
4st massagehuvud
Tystlåten
Lindrar träningsvärk och stelhet
Fördelarna med massagepistol är många. Massagepistol MG500 lindrar träningsvärk och stelhet samtidigt som den främjar ökad blodcirkulation vilket ger en ökad rörlighet. Du kan använda den som uppvärmning innan ett träningspass eller som hjälp till återhämtning vid avslutat pass.

MG500 är uppladdningsbar med en batteritid på hela 5 timmar (effektiv användning). Baksidan av maskinen finner du en digital display som visar vald hastighet, laddningsmätare och där du även finner touchkontroll för on/off.

Du får 4 st massagehuvud som enkelt kan bytas mellan för att anpassa massagen till olika kroppsdelar eller ändamål. MG500 levereras med laddare och munstycken förpackade i en praktisk förvaringsväska.

Massagepistolen MG500 är ett fantastiskt redskap för ömma och spända muskler.

Se även andra produkter från Stretch