SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Body Solid Pro Style Ab Board

Ställbar sit-up bräda för hård och tuff magträning. Kraftiga rullar för avlastning och låsning av benen. Öka svårighetsgraden genom att öka lutningen i 12 olika nivåer.

Från faktabanken

Body

Body kan syfta på: Body (klädesplagg) – damtopp eller en typ av damunderkläder för överkroppen Body (tidskrift) – svensk bodybuildingtidning Electronic body music – musikgenre

Style

Style var en svensk popgrupp som bildades 1983. Style bestod av Tommy Ekman, Christer Sandelin och Gigi Hamilton, som tidigare ingått i gruppen Freestyle. 1985 hamnade Style överraskande på den amerikanska danslistan med singeln Telephone / Chain reaction, vilken som bäst nådde sextonde plats. Style fick sitt genombrott då de deltog i den svenska Melodifestivalen 1986 med Dover–Calais som kom på tredje plats. De deltog även 1987 med Hand i hand och 2003 med Stay the Night. Gruppen upplöstes 1989 men har varit på en nostalgiturné 1998 och var även återförenad i Melodifestivalen 2003. 2010 har Sandelin och Ekman återförenats som Style och släppt albumet Vill ha dig igen - alla hits och singeln Love Killer.