SÄKER SSL KRYPTERING

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder

Märke: Finnlo

Prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder billigt online. FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder är kategoriserad under kategorin Multigym. Läs mer om FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder och Multigym nedan.

Video

Läs mer om FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder

Med hemmagymmet av studiokvalitet tränar du din bröst- och axelmuskulatur på bästa sätt. Tack vare de två separata viktblocken får fri träning på ett hemmagym en ny dimension.

Fri bröstträning för större bröstmuskulatur

Med FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station tränas hela bröstmuskulaturen effektivt. Tack vare det fria rörelsemönstret är det möjligt att, med hjälp av små vinkeländringar, träna både den nedre, den mittersta och den övre delen av bröstmuskulaturen. Här kommer verkligen den enorma fördelen med träning med kabeldrag till sin rätt, eftersom den är bra mycket effektivare än traditionella bröstpressar med en förutbestämd rörelse.

Bredare axlar genom mycket effektiva axelpressar

De omtyckta axelpressarna räknas till basövningarna inom kraftsport och hör till de effektivaste övningarna för axelmuskulaturen. Det fria rörelsemönstret gör att också de stabiliserande musklerna, d.v.s. de muskler som är inblandade i funktionella rörelser, tränas. Denna träning är perfekt för att förebygga överbelastning och skador. Dessutom belastas och tränas triceps effektivt under utförandet.

Två separata viktblock för en balanserad styrketräning

Viktbelastningen hos FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station skapas av två oberoende viktblock (2 x 72 kg), som garanterar en balanserad styrketräning där den starka kroppssidan inte tar över arbetet från den svagare. Resultatet är en mer estetisk kropp utan muskulära obalanser.

Modern design i sportig form

FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station uppvisar sportighet. Detaljerna är beviset. De eleganta runda rören övertygar med en elegant robusthet, som står för hållbarhet och kvalitet. Det matchande svarta utförandet ger också en modern look med vilken INSPIRE Chest/Shoulder Dual Station fascinerar
Mer information
MärkeFINNLO MAXIMUM by HAMMER
Funktioner/ExtrautrustningKabeldragträning med studiokvalitet
Två separata kabeldragmoduler
Bästa studiostabilitet
Dual Station för bröst och axlar: Träning av 2 muskelgrupper på en maskin
Sätets höjd kan justeras
Kompakt konstruktion
2 separata viktblock (2 x 72 kg)
Max motstånd på 72 kg för kabeldrag

Viktskiva2 x 72 kg
Max motstånd72 kg
Maxiamalt viktanvändning72 kg per sida
TräningsmöjligheterBröstpress, ställbar bänk, negativ bröstpress, butterfly, axellyft åt sidan, framåtlyft
Vikt270 kg
Max kroppsvikt180 kg
Uppbyggd storlek (L x B x H)150 x 137 x 157 cm
Leveranstid6-8 arbetsdagar
LeveransinformationLeverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan ordna en lämplig leveranstid f&