SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Bioforce Multigym ** Bäst i test **

FINNLO Hemmagym Bio Force

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force från FINNLO har revolutionerat styrketräningen! Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 100 kg (2 x 50 kg) och ger en helt ljudlös rörelse.

Vid köp, tänk på att det ska vara orginalet! 
Endast på originalet från FINNLO Bio Force finner du en original säkerhetskvalité

Så märker du att det är ett original:

  • Säkerhetskrok för en säker träning och perfekt linstyrning
  • 88-sidors övningsbok i en mapp av nylon
  • 1 utförlig tränings-DVD (Engelska)
  • FINNLO-Logo på ryggstödet

Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla: Genom en flytta en låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25 kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av maskinen. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsomraden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästående övningar kan sitsen enkelt tas bort. Och som coach finns alla övningar och beskrivningar samt bilder i en träningsmanual.

Perfekt för hemmabruk: Bio Force väger bara 66 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.

Produktinformation:

  • Revolutionera

Från faktabanken

Bäst

Bäst är ett samlingsalbum av den svenske artisten Olle Ljungström som släpptes 10 augusti 2001. CD 1 innehåller låtar ur hans fem första soloalbum Olle Ljungström (1993), Världens Räddaste Man (1994), Tack (1995), Det stora kalaset (1998), En apa som liknar dig (2000) samt bonusspåren Du sköna värld och Balladen om all kärleks lön, medan CD 2 innehåller olika B-sidor.

Test

För att testa att redigera på Wikipedia, gå till Wikipedia:Sandlådan som är till för detta.Test eller testning kan avse: Programvarutestning – ett samlingsnamn för de metoder som används för att säkerställa bra kvalitet på programvara för datorer Psykologiskt test – en standardiserad mätning av olika aspekter av mänskligt beteende Kärnvapentest – en detonation av kärnvapen som experiment och militärövning, se kärnvapenprov Krocktest – ett slags förstörande provning Testpilot – en person som provflyger luftfartyg