SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Equalizer Bars

Abilica EqualizerBars är en mångsidig produkt med möjlighet att köra många olika övningar. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra med EqualizerBars. De är lätta och enkla att ta med sig och du kan antigen använda dom hemma i vardagsrummet eller ute i trädgården. Eller varför inte ta dem med på ett träningspass i parken? De är robusta och kommer att hålla länge, även om du använder dom ute i alla väder. EqualizerBars är särskilt lämpliga för att träna överkroppen, men kan även användas för träning av core, snabbhetsträning och träning av ben. Som sagt, du har verktyget för träningen och det är bara fantasin som begränsar vad du kan göra. En fördel med att det finns så många möjligheter är att du enkelt kan justera svårigheten så att övningarna kommer passa din nivå. Till exempel kan du vända på apparaten för att göra en exakt övning lättare eller tyngre. Många av övningarna du gör med EqualizerBars är lätt att lära sig och också lätt att utföra. De är också otroligt roliga att använda och erbjuder den vanliga bootcampen en ansiktslyftning. Du kan även använda hjälpmedel när du tränar med EqualizerBars. Tycker du att övningarna är för lätta kan du använda en viktväst för att få en mer utmanande uppgift. Tycker du att det är för tungt att lyfta upp dig på specifika övningar kan du använda ett träningsband för att få fullt utbyte av övningarna.  Kan användas i par eller i stk. Justerbara fötter håller dom stadigt även på ojämna ytor. Storlek: H 73,5 cm, L 64 cm, B 41 cm. (foten). Diameter: 3,5 cm. 

Från faktabanken

Equalizer

En equalizer eller EQ (equalisation från engelska) är ett ljudtekniskt verktyg och ordagrant översatt betyder equalizer "utjämnare". En equalizer kan höja och sänka volymen i ett utvalt frekvensområde i ljudspektrumet och dess uppgift är att jämna ut eller balansera ut ljudet. Equalizer används i många olika ljudrelaterade sammanhang där manipulering av frekvenser kan vara användbart t.ex. vid livekonserter, studioinspelning och i mediesammanhang. Equalizern brukar delas upp i de två vanligaste typerna, grafisk equalizer och parametrisk equalizer, men det finns även fler typer. Equalizer är ett vanligt verktyg som förekommer i samband med ljudrelaterade miljöer till exempel vid studioinspelningar, liveproduktioner, telekommunikation och även vardagssammanhang som till exempel när musik avlyssnas i telefonen eller bilen. Syftet varierar för vad man vill åstadkomma med en equalizer, men en vanlig användning har att göra med förmågan att isolera, reducera eller boosta specifika frekvenser. På så sätt kan man reducera och ta bort oönskade ljud. En equalizer förekommer så väl både analogt som digitalt, men den digitala equalizern är mer förekommande idag än den analoga i vardagssammanhang. Den typen av equalizer som oftast är befintlig i vardagen är en grafisk equalizer, medan den parametriska equalizern som är mer avancerad och går in på mer detaljerade områden av ett frekvensspektrum oftare förekommer i ljudproduktion. Till exempel för musikproduktion och liveljud kan man behöva en equalizer som bearbetar ljud mer i detalj. En analog equalizer förekommer ofta samma miljöer som sin respektive digitala motsats. Equalizer i analog form finns både som externt och internt medel. Man använder den på samma sätt som den digitala equalizern, i t.ex. olika typer av studior.

Bars

Bars kan syfta på: Bars, Dordogne, fransk kommun i departementet Dordogne Bars, Gers, fransk kommun i departementet Gers