SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Chin Up Silver

Chinsräcke med smart justerbar bredd, vilket gör att den kan anpassas till regelavstånden på väggen där chinsräcket ska monteras.Rak stång vilket är populärt vid t ex crossfit-träning.Väggfästena (svarta på bilden) 41 cm djupa och 38 cm höga.Specifikationer:Mått Stång (L): 148 cmMax användarvikt: 150 kg

Från faktabanken

Chin

Chin (myanmarska: ချင်းပြည်နယ်; hkyang: pranynai) är en delstat i västra Burma, med gräns mot Bangladesh och Indien. Huvudstaden är Hakha. Antalet invånare utgjorde 478 801 vid folkräkningen den 29 mars 2014, och delstaten omfattar en areal av 36 018,90 kvadratkilometer.

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.