SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Alex NIGIRI GAME./ Eagle claw hantlar 5 kg

Eagle Claw lyfter du med fingertopparna, det ökar din greppstyrka och bygger muskler i handleder och armar. Ett effektivt redskap med många variationsmöjligheter.

Från faktabanken

Alex

Alex kan avse: Alex – ett namn, se Alexander Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare

Claw

Claw är ett plattformsspel från 1997. Spelet bygger på en värld i två dimensioner (2D) där huvudkaraktären själv (Claw) är i centrum, i sällskap av fiender som patrullerar runt. För att öka spänningen och förbättra inlevelsen så finns det också fällor, hemliga gångar och värdefulla skatter. Ansvarig utgivare är Monolith Productions, 1997.