SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om RAD Point Release Kit

RAD Block gör skillnad. (1) Den gör ditt jobb enklare genom att höja upp RAD Roller och RAD Rounds, så att du även kommer åt de där svåråtkomliga punkterna. (2) Den stabiliserar dina redskap så att du kan isolera tryck utan att rulla. Och (3) den har praktisk inbyggd förvaring för dina favoriter. Och nu kan du köpa alla tre redskap till en fin fin rabatt när du köper alla samtidigt. Point release kit innehåller RAD Block, RAD Roller och RAD Rounds.

Från faktabanken

Release

Release kan syfta på Release (fonetik) – i fonetik ljudet efter ocklusionsfasen i en klusil Release (olovlig kopiering) – en term som används på warez-scenen Release (musik) – skivbranschens ord för att ge ut en skiva eller album et cetera Release-kandidat – ett begrepp för en nästan klar version av programvara Release management – inom programutvecklingsmetodik en process för att organisera kravfångst, utveckling, testning, distribution, installation och support av publika programversionsutgåvor Release (musikalbum) – Pet Shop Boys åttonde studioalbum

Trigger

Trigger är en EP av melodisk death metal-bandet In Flames från Göteborg, Sverige. EP:n gavs ut 2003. Den släpptes också i en upplaga med en mini-dvd. Till låten Trigger gjordes en video där bandet uppträder som ett mindre känt band som spelar i någon källarlokal och mer eller mindre hånas av medlemmarna i Soilwork, vilka kommer till spelningen. Än mer "nedlåtande" är In Flames i Soilworks video till Rejection Role.