SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om RAD Helix

DEN ENDA FOAM ROLLER SOM ÄR INSPIRERAD AV DNA RAD Helix tar  ryggextensioner och tredimensionell massage till en helt ny nivå. Och vi menar allvar, denna lilla goding placerar traditionella skumrullar i skamvrån. Den välvda designen replikerar en dubbel helix, kroppens byggstenar. Och av en god anledning också. Denna anatomiska form är nästan mänsklig, mobiliserar och lättar på stelheter och rensar ut slaggprodukter för en hälsosam, öppen kroppshållning. RAD Helix rensar ut slaggprodukter och ökar din ryggs rörelseomfång med hjälp av sin anatomiska form som är anpassad för att skydda din ryggrad. Din foam roller kan definitivt inte göra det. Och just det, den är lika grym på vader, lår, hamstring och säte. ANATOMISK FORM RAD Helix är anatomiskt formad för att passa den mänskliga anatomin.  De två konformade ändarna möjliggör mobilisering i två olika plan – både genom extension och genom att den öppnar din ryggrad - medan det exakt riktade trycket effektivt spolar ut slaggprodukter ur musklerna.  Sen har vi den lilla skåran i mitten, som gör att du kan rulla hårt på musklerna utan att lägga något tryck på din ryggrad. Det är grymt på riktigt.   BYGGD FÖR ATT ANVÄNDAS RAD Helix är tillverkad av en specialdesignad polymer som är mjuk nog för att rulla stora muskelgrupper, men ändå stark nog för tung användning. Frigör spänningar i ryggen och låt resten av kroppen följa med. Vi får inte glömma att det unika polymermaterialet är vattentätt och icke-poröst så det blir inte vått och illaluktande som typiska skumrullar. Ja, vi trodde att du skulle gilla det.  HEJ DÅ SLAGGPRODUKTER Daglig träning och, rent krasst, bara vanligt vardagsliv lägger mycket stress på ryggen och kroppen. Detta gör att avfallsprodukter och toxiner byggs upp i din kropp och bidrar till att minska ditt rörelseomfång. RAD Helix är konstruerad för att få ordentlig kontakt med dina muskler och pumpar ut slagget ur musklerna och lämnar inget annat än lösa, avslappande muskler efter sig. Använd den dagligen för att hålla ryggen och kroppen i topptrim.  Specifikationer: Storlek (cm): 31x7,5Material: Högdensitets foamFärg: GråVikt: 450gInstruktioner medföljer 

Från faktabanken

Helix

För berg- och dalbanan på Liseberg, se Helix (berg- och dalbana). För andra betydelser, se Helix (olika betydelser). En helix är en typ av spiral i tre dimensioner som utgår från en kurva som kränger sig runt en axel i en skruvliknande form. Helixformer förekommer bland annat i DNA-molekylen, i spiraltrappor och i organiska fibrer. Inom matematiken kan en helix beskrivas av r=acos(t)i+asin(t)j+btk.

Trigger

Trigger är en EP av melodisk death metal-bandet In Flames från Göteborg, Sverige. EP:n gavs ut 2003. Den släpptes också i en upplaga med en mini-dvd. Till låten Trigger gjordes en video där bandet uppträder som ett mindre känt band som spelar i någon källarlokal och mer eller mindre hånas av medlemmarna i Soilwork, vilka kommer till spelningen. Än mer "nedlåtande" är In Flames i Soilworks video till Rejection Role.