SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om RAD Atom

MASSAGE I 360 GRADER Med RAD Atom får du full kontroll, tack vare dess storlek och perfekta hårdhet. RAD Atom gör underverk när du behöver attackera hamstring, säte och adduktorer. Använd RAD Atom på två sätt; antingen som din dagliga roller eller sätt in RAD Rod i centrumhålet och du får ett massageverktyg där du enkelt styr riktning och tryck.  Det är inte alltid du behöver den där exakta precisionen som i RAD Rounds. Men när du är ute efter en lagom hård massage för att få igång cirkulationen i stora muskelgrupper (som säte, lår och höfter) då kommer RAD Atom bli din nya bästa kompis. RAD Atom vet hur man får jobbet gjort. Använd med RAD Rod för ännu bättre kontroll. DET COOLA MELLANBARNET Är du på jakt efter triggerpunktmassage är det oftast de där små effektiva redskapen som kommer åt överallt du direkt kommer att tänka på. Om du snarare är på jakt efter skön massage och ökad cirkulation så är antagligen en foam roller det första du letar efter. RAD Atom är det coola mellanbarnet. RAD Atom är tillräckligt stor för att jobba med områden som insida axlar, insida lår och traps, men har en mindre yta – och därför högre tryck – än en foam roller.   ATOM SLÄPPER INTE TAGET Vänta bara tills RAD Atom får tag i dig…Texturen är noga utvald för att gripa tag i skinnet precis lagom mycket, den är inte för hal och inte för klibbig. Det välbalanserade greppet är sannerligen briljant när det kommer till att få loss spänningar i fascian, samtidigt som du masserar stela muskler. Bonus: de små upphöjda spåren gör massagen än mer effektiv.   FORMEN HAR BETYDELSE Surprise! Rad Atom är rund av en orsak. När du undersöker en muskel på mikronivå ser du att den är mer tredimensionell än linjär. Det gör att spänningar och restriktioner löper i alla möjliga riktningar. Med ett runt redskap som RAD Atom (ännu mer exakt om du parar ihop den med RAD Rod) kan du styra massagen i 360 grader och därigenom attackera tajta områden från alla vinklar.  Specifikationer: Storlek (diameter): 10,5 cmMaterial: ABS- och polymerFärg: BlåVikt: 550gInstruktioner medföljer 

Från faktabanken

Atom

En atom (av grekiska: ἄτομος, átomos, "odelbar") är den minsta enheten av ett grundämne som definierar dess kemiska egenskaper. Namnet skapades i den antika atomteorin och avsåg då de minsta enheter som tillsammans med tomrum bildade universum. Preciseringen till kemins grundämnen gjordes på 1800-talet. Den definitionen är fortfarande giltig, även om det sedan länge är känt att atomer inte är odelbara utan har en inre struktur bestående av positivt laddade protoner, neutrala neutroner, samt negativt laddade elektroner. Protonerna och neutronerna befinner sig i atomkärnan och kallas nukleoner vilka är uppbyggda av kvarkar. Atomkärnan utgör nästan hela atomens massa, då protonen och neutronen båda är cirka 1800 gånger tyngre än elektronen. Elektronerna befinner sig i elektronmolnet som omger kärnan och detta elektronmoln är många gånger större än kärnan. En atom är ungefär 0,1 nanometer (1 ångström) i diameter. Atomers massa mäts av praktiska skäl ofta i atommassenheten (u), som är ungefär 1,66·10−27 kg. Den lättaste atomen är väte, som väger cirka 1 u, vilket innebär att det går nära 6·1023 väteatomer på ett gram väte. De tyngsta atomerna som har studerats väger nära 300 u. Antalet protoner i kärnan kallas atomnummer och bestämmer vilket grundämne det rör sig om. Den enklaste atomen är väte som har atomnummer 1 och består av en proton och en elektron.Antalet protoner och neutroner är atomens masstal. Antalet protoner i atomkärnan är atomens atomnummer. Atomer med samma atomnummer men olika masstal kallas isotoper. Deuterium är en isotop av väte med masstalet 2 och består av en proton, en neutron och en elektron. Antalet elektroner i en atom är lika med antalet protoner, så totalt sett är atomen oladdad. Om en atom får fler eller färre elektroner bildas en jon, som är elektriskt laddad.

Trigger

Trigger är en EP av melodisk death metal-bandet In Flames från Göteborg, Sverige. EP:n gavs ut 2003. Den släpptes också i en upplaga med en mini-dvd. Till låten Trigger gjordes en video där bandet uppträder som ett mindre känt band som spelar i någon källarlokal och mer eller mindre hånas av medlemmarna i Soilwork, vilka kommer till spelningen. Än mer "nedlåtande" är In Flames i Soilworks video till Rejection Role.