SÄKER SSL KRYPTERING

Beställ Agilitystege 9 meter billigt online. Agilitystege 9 meter är kategoriserad under kategorin Fitness. Läs mer om Agilitystege 9 meter och Fitness nedan.

Video

Mer om Agilitystege 9 meter

Redskap för träning av snabbhet, koordination och fotarbete. Ribbor i hårdplast och sidor av nylonband.Ett enormt bra hjälpmedel för kordination och kondition. SBI Agilitystege består av 24 kraftiga ribbor och har en totallängd på 9 meter och en bredd på 48cm.Ett rejält bärhandtag i metall underlättar vid transport och för förvaring så ingår en smidig nylonväska. Ett toppredskap i toppkvalité.

Mer om Fitness

Fitness kan syfta på: Fitness (biologi) – grad av genetisk anpassning till en biologisk miljö och är ett inom evolutionsbiologin fundamentalt begrepp Fitness (träning) – en tävlingsform med bodybuilding och gymnastik Athletic Fitness – en sport, ursprungligen från Sverige Fitness First Stadium – tidigare namn på hemmaarenan för AFC Bournemouth Fysisk fitness – tillståndet att vara ”fit”: anpassad, lämplig, duglig (i slangspråk även attraktiv och sexig) och en strävan efter dels styrka, balans, kompetens, dels attraktiv kropp och/eller hälsosam fysik.

Källa: sv.wikipedia.org