SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Max Grip Handles

Max Grip Handles from Primal är ett gäng revolutionerande handtag för din träning.Ett vanligt problem vid träning är att ditt grepp runt handtagen fallerar men inte med dessa unika ergo Grips! Nu kan du träna med kortare uppehåll och mycket bättre ergonomi än innan.Maxlast 100kg.

Från faktabanken

Grip

En grip (från grekiska γρύψ (grýps), latin gryphus) är ett fabeldjur som delvis är ett lejon, delvis en fågel. Vanligen avbildas den med ett lejons bakkropp, bakben, svans och öron och en örns (fram)kropp, (fram)ben, vingar och huvud.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.