SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Material Glute Band 45kg

Jämför produkt Material Glute Band 45kg hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Material Glute Band 45kg i kategorin Draghandtag & Tillbehör här hos oss.

Från faktabanken

Material

Material avser vanligen kemiskt ämne eller råämne som något framställs av, ibland även utrustning, där det senare ofta kallas materiel. Ett material kan tillskrivas struktur och hållfasthet men inte form och kan vara såväl en solid, som vätska eller gas. Material består med andra ord av olika föreningar i kristallin struktur, amorf struktur eller en blandning av dessa. Kristallina material består av ordnade atomer till skillnad från amorfa som är oordnade.

Band

Band eller Bánd kan syfta på: Band (textil) – smala och långa remsor av väv eller flätor av textil Frackband används i studentikosa sammanhang Ordensband – en av symbolerna för medlemskap i en orden Magnetband – en tunn plastfilm med ett magnetiskt skikt på ena sidan Kassettband – ett magnetiskt lagringsmedium för ljud och data i en kassett Videoband – ett magnetiskt lagringsmedium för ljud och bild Band (transport) – en typ av utrustning på fordon eller i industri Band (antropologi) – en vetenskaplig term inom socialantropologi och etnograf för en grupp jägare-samlare Musikband – en samling av musiker Frekvensband – indelning i olika frekvensområden för radiofrekvensspektret Bandtyper – en boks konstruktion Band (bok) – de enskilda böckerna i ett bokverk Tunnband – ett metallband Band (symbol) – ett band som används på klädesplagg såsom ett sätt för bäraren att antyda stöd för en sak eller fråga

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.