SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Double D Low Row Handle

Jämför produkt Double D Low Row Handle hos fler nätbutiker innan köpet. Det kan vara värt att ta några minuter och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset på vad du är ute efter. Vi har samlat information om produkten Double D Low Row Handle i kategorin Draghandtag & Tillbehör här hos oss.

Från faktabanken

Double

Inom programmering är double en datatyp Doublé är en typ av förgyllningDouble, popduo från Zürich, Schweiz, verksam 1981-1987. Gruppen hade ett par stora hitar med låtarna The Captain of Her Heart 1986 och Devil's Ball 1987.

Handle

Handle (engelska (slang): ”namn (som någon är känd under)”), ursprungligen detsamma som ett artistnamn som används av personer inom demo- och crackerscenen. Termen används numera allmänt om pseudonymer i datorvärlden och i synnerhet på Internet.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.