SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Black Revolving Double Handle

Perfekt vinklad och räfflad för ett bra grepp på det lättrade handtaget. Ett handtag över standarden.• Massivt stål med hård kromfinish • Greppdiameter: 25,4 mm • Vikt: 2,25kg

Från faktabanken

Revolving

Revolving är en massagemetod som syftar till att verka uttänjande på fascian som omsluter kroppens muskelgrupper, exempelvis då denna har blivit förkortad på grund av felställningar eller operationsärr. Massagen utförs med mycket tryck och långa, långsamma rörelser där fascians elasticitet bestämmer hastigheten. Till skillnad från Klassisk massage används här inte lika mycket olja, för att säkerställa att man når de undre lagren där hud och muskler möts. Metoden revolving är en tämligen okänd manuell behandlingsmetod och således saknas också någon opartisk dokumenterad effekt av metoden. Revolving har i Sverige blivit ett varumärkesskyddat begrepp i klass 16, 41 och 44 av PRV vilket innebär att av Revolving® i olika sammanhang endast får användas efter tillstånd av de personer/företag som innehar varumärkeskyddet.

Double

Inom programmering är double en datatyp Doublé är en typ av förgyllningDouble, popduo från Zürich, Schweiz, verksam 1981-1987. Gruppen hade ett par stora hitar med låtarna The Captain of Her Heart 1986 och Devil's Ball 1987.

Handle

Handle (engelska (slang): ”namn (som någon är känd under)”), ursprungligen detsamma som ett artistnamn som används av personer inom demo- och crackerscenen. Termen används numera allmänt om pseudonymer i datorvärlden och i synnerhet på Internet.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.