SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om BFR Pro Leg ocklusion remmar

Vad är BfR Pro LEGS?BfR Pro LEGS är en ny premium ocklusion rem som är anpassade för blodflödesbegränsning (BFR) träning på dina dina lår och vader. Produkten är tillverkad av 70% polyesterbomull och 30% latex.Vad kan BfR Pro LEGS-remmarna göra för dig?Genom att fästa ett par Pro legs remmar på låren får du tre fördelar jämfört med traditionell träning: *Du kommer att öka kroppens naturliga muskeltillväxt*Du kommer att kunna slutföra ditt träningspass på bara 10-15 minuter*Du kan träna med mycket lättare vikt. Allt detta innebär att du inte kommer att över anstränga dina leder, senor och ligament - utan att minska träningseffekten!Namnet på denna typ av träning är blodflödesbegränsande /blood flow restriction träning, och det är för alla. Inklusive dig som kanske genomgår rehabilitering eller är lite äldre (Obs! Vid blodtrycksproblem rekommenderas inte BFR träning). För mer information om vetenskapen bakom BFR-utbildning, kolla in vår beskrivning här .Produkten är designad med ingen form av plast- eller metallspänne för att undvika obehag under träning, vilket kan upplevas med andra tillgängliga produkter på marknaden.Att kombinera remmarna med några av våra andra produkter kommer bara att förbättra deras effekt.StorleksguideBfR Pro LEGS finns i en storlek som passar alla med en lår omkrets på 40-75 cm. Säljs i par. 

Från faktabanken

Ocklusion

Ocklusion (av latin occlusus, av occludere ”stänga”, ”blockera”) kan syfta på: Ocklusion (fonetik) – i fonetiken är ocklusion detsamma som blockering av luftflödet i en klusil Ocklusion (fysik/kemi) – inneslutning av främmande substans, Ocklusion (odontologi) – när över- och underkäkens tänder möts, se Ortodonti Ocklusion (oftalmologi) – i oftalmologin när man täcker ett öga för att testa synskärpan med vardera ögat. Ocklusionsfront – i meteorologi är en väderfront som uppstår när en kallfront möter en varmfront

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.