SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om BFR Pro Arm ocklusion remmar Medium

Vad är BfR Pro ARMS?BfR Pro ARMS är dina nya premiumband som är framtagit för en typ av träning som kallas för blodflödesbegränsning (BFR) på dina övre extremiteter. Dessa elastiska antislipband är tillverkade av 50% polyester och 50% latex i kombination med äkta svart läder.Vad kan BfR Pro ARMS-remmar göra för dig?Genom att knyta detta par remmar på överarmarna får du tre fördelar jämfört med traditionell träning:* Du kommer att öka kroppens naturliga muskeltillväxt* Du kommer att kunna slutföra ditt träningspass på bara 10-15 minuter* Du kommer inte att behöva göra tunga lyft. Allt detta innebär att du inte kommer att anstränga dina leder, senor och ligament - utan att behöva kompromissa när det gäller resultatNamnet på denna typ av träning är blodflödesbegränsande / blood flow restriction träning, och det är för alla inklusive dig som kanske genomgår rehabilitering eller är lite äldre (Obs! Vid blodtrycksproblem rekommenderas inte BFR träning). För mer information om vetenskapen bakom BFR-träning, kolla in BFR beskrivningen här .Våra remmar är 3 cm breda och speciellt utformade för att undvika irritation på huden och begränsningar i musklerna under träning. Anledningen är att sådana problem ofta uppstår med andra produkter på marknaden med en storlek på 5+ cm i bredden.En hållbar kardborrstängning gör det enkelt att applicera och justera remmarna efter dina önskemål. Kolla in våra  fyra tips för att hitta rätt tryck  på BfR-bloggen här.StorleksguideBfR Pro ARMS-remmarna finns i fyra storlekar baserade på din arm omkrets före träning.Liten: 25-28 cmMedium: 28-32 cmStor: 32-36 cmX-Large: 36-42 cmVälj rätt storlek genom att titta på instruktionsvideon och använda storleksguiden ovan. Om du är mellan två storlekar (t.ex. Medium och Large), rekommenderar vi att du beställer den större av de två. Säljs i par. 

Från faktabanken

Ocklusion

Ocklusion (av latin occlusus, av occludere ”stänga”, ”blockera”) kan syfta på: Ocklusion (fonetik) – i fonetiken är ocklusion detsamma som blockering av luftflödet i en klusil Ocklusion (fysik/kemi) – inneslutning av främmande substans, Ocklusion (odontologi) – när över- och underkäkens tänder möts, se Ortodonti Ocklusion (oftalmologi) – i oftalmologin när man täcker ett öga för att testa synskärpan med vardera ögat. Ocklusionsfront – i meteorologi är en väderfront som uppstår när en kallfront möter en varmfront

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.